Skogsholmen gjestehus er en restaurert internatskole som opprinnelig ble bygget i 1939. I 2005 ble bygget overtatt av selskapet Skogsholmen Gjestehus AS. Selskapet restaurerte huset og startet drift sommeren 2007.


Vertskapet er på plass! 
Vår sjefskokk, serverings- og skjenkeansvarlig Arnstein Hansen er på plass og i aksjon. Nå har vi også fått på plass Pernille Reinertsen som skal servere, ivareta renhold, re opp senger og være vertinne for våre gjester. Hun har også et musikalsk talent som hun vil vise frem innimellom med viser og musikk 


"Gammelkokken" Arnstein Hansen som skal drive gjestehuset, sammen med eierne. Arnstein har lang erfaring og god kunnskap om tilberedning av husmannskost, så vel som de finere festmiddager. Arnstein er født og oppvokst i øyan, og har kjent øylivet på kroppen. Han har gått 6 år på skole i Skogsholmen, og har dessuten drevet gjestehuset tidligere i 11 år, fra 1992 til 2003. Arnstein er en god historieforteller, og deler gjerne sine erfaringer og historier med gjestene.


Ønsker du å komme padlende, med hurtigbåt fra Vega eller Sandnessjøen på dagstur eller for overnatting, eller kanskje er du en båtentusiast som ønsker legge til ved vår gjestehavn, kontakt oss.


RUTER: www.nordland177.no

"Vega, Kirkøy-Sandnessjøen-Herøy"


Her kan du se våre tilbud.


Følg oss gjerne på sosiale media

Facebook: Skogsholmen gjestehus

Instagram: @skogsholmengjestehus


For å lese mer om Skogsholmen og gjestehusets historie,

klikk inn på:


http://www.verdensarvvega.no/index.php/no/skogsholmen


For mer informasjon om Vega:

http://www.visitvega.no/

© Copyright 2015. All Rights Reserved